Hi, ik ben Anouk 42 jaar, getrouwd en moeder van een gezin van 3 en extra. Kinderen zijn inmiddels volwassen en ons huis is een open huis voor vele jongeren. Met mijn achtergrond in de theater en evenementen branche is de rode draad door mijn carrière heen altijd op het inzetten van ontwikkeling en weerbaarheid van jongeren geweest.  

Tijdens de corona vond er een gedwongen switch plaats van vakgebied maar kon ik gelukkig mijn rugzak met ervaring en kennis meenemen naar de middelbare school als instructeur van vaardigheden en karaktertrainingen voor de bruggers. Mijn hart voor jongeren en vooral de jong volwassenen zijn mijn drijfveer en zodoende vind ik ook mijn plekje momenteel bij Kansrijk Wonen.  

Als huiscoördinator geniet ik van de plek die ik mag nemen in het leven van deze jongvolwassenen. Het is een verlengde van wie ik ben en waar ik graag van betekenis wil zijn.  

Jongeren, allemaal, hebben een speciaal plekje bij mij.