Mijn naam is Henk Kisteman, ik ben 45 jaar en woon samen met mijn partner en kinderen in Staphorst. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in een productiebedrijf van stalen componenten als productieleider lasserij.

Per november 2023 ben ik van start als Huiscoördinator in Staphorst.

Binnen kansrijk wonen was ik al ‘’werkzaam’’ als coach. Deze rol heb ik met heel veel plezier vervuld en hier ook veel geleerd. Enige tijd geleden ben ik benaderd voor de functie van coördinator. Hier heb ik niet lang over na hoeven te denken en heb die kans aangepakt.

De visie van kansrijk wonen zie ik als heel erg waardevol voor onze jongeren, om samen met de coaches en de jongeren die de regie zelf in handen mogen houden een stabiele fundatie te kunnen neerzetten voor een gezonde, veilige en vertrouwde toekomst van deze jongeren.